Aan de slag: beschrijf je eigen casus!

Logo LvC BjeCBen je betrokken bij een inspirerende casus van een cliënt met probleemgedrag? En wil je de resultaten daarvan delen met vakgenoten? Dan is dit je kans om een casus te beschrijven en deze online te delen op de website Leren van Casussen van het CCE!


Leerzaam omdat het leuk én lastig is

Op Leren van Casussen delen professionals kennis en ervaring over het omgaan met probleemgedrag. Via een online presentatie met beeld & geluid nemen we geïnteresseerden mee in het verloop van de casus: van probleemsituatie, via analyse en interventies, naar resultaten van complexe praktijksituaties. Het gaat om casussen in de psychiatrie, jeugdzorg, ouderenzorg en gehandicaptenzorg, zowel van instellingen als van CCE-consultaties. Inmiddels staan er meer dan 50 casussen online. Bekijk hier een voorbeeld: ‘Samen volgen we Bianca

 

Breng je casus in en volg een gratis training!

Wil je een eigen casus analyseren en beschrijven via de methodische wijze van Leren van Casussen? Dan is dit je kans! Om je casus te beschrijven en presenteren, volg je een 3-daagse training. Daarbij kun je rekenen op persoonlijke begeleiding. Uit eerdere ervaringen blijkt dat het beschrijven van je eigen casus heel leerzaam is en nieuwe inzichten oplevert. Bovendien verschijnt je casus online op Leren van Casussen en deel je expertise met vakgenoten. De kennis en ervaring die je tijdens de training opdoet, is ook daarna goed bruikbaar voor casusbeschrijvingen in je eigen praktijk. Tot slot organiseren we een terugkomdag.


Aanmelden

Voor de training zijn in totaal acht plaatsen beschikbaar. Meld je dus snel aan als je mee wilt doen! Dat kan bij Trijntje Veenstra.


Voor meer informatie kun je terecht bij Peter Koedoot, projectleider expertisemanagement bij CCE, 088 – 44 66 100.


Meer over de training

Data: 2 t/m 4 april 2019 (inclusief 2 overnachtingen)

Locatie: Ellertshaar, Drenthe

Terugkomdag: 18 juni 2019 in Utrecht

Voor wie: gedragsdeskundigen, artsen en psychiaters in de langdurige zorg

Vereisten: verantwoordelijkheid voor de aanpak van probleemgedrag bij cliënten

Kosten: geen bijdrage in kosten, wel vragen we om een investering in tijd


Naar overzicht