Nieuwe video’s binnenkort online op CCE Podium

Vanaf juni zijn nieuwe video’s online te bekijken op CCE Podium. De opnames van de nieuwe serie presentaties zijn begin april gemaakt. Acht CCE-consulenten vertellen hun inhoudelijke én persoonlijke verhaal over hun specialisme voor een publiek van zorgprofessionals. Met hun presentaties willen zij hun kennis delen met professionals en hen inspireren met vernieuwende inzichten en ideeën.

 

In de loop van juni zijn de presentaties van consulenten Inge Goverde en Gert-Jan de Haas te zien op CCE Podium. Gedragskundige Inge Goverde houdt een pleidooi voor de kracht van het levensverhaal in de psychiatrie. Neuropsycholoog Gert-Jan de Haas gaat in op het belang van transnosologisch denken vanuit het brein om meer grip te krijgen op complex gedrag. De presentaties van de andere sprekers verschijnen vanaf eind augustus online.


CCE Podium Collage april 2018

 

Grote variëteit aan onderwerpen

Op CCE Podium staan inmiddels 16 video’s van CCE-consulenten. In de presentaties komen veel verschillende onderwerpen aan bod waarbij er altijd een relatie is met ernstig probleemgedrag. Dat de video’s veel bekeken worden, blijkt uit de ruim 35.000 views. De filmpjes worden ook regelmatig gebruikt voor instructie en scholing bij zorg- en onderwijsinstellingen. Wil je automatisch bericht ontvangen als een nieuwe video is geplaatst? Abonneer je dan op CCE Podium


Meer informatie over de sprekers


Bekijk de video's van consulenten die eerder deelnamen aan CCE Podium


Naar overzicht