Actueel

Meerzorg 2.0: van legitimeren naar optimaliseren

Met VWS, VGN, ZN en (andere) vertegenwoordigers van zorgkantoren is het initiatief genomen om een alternatieve aanpak van de advisering (ook wel toetsing genoemd) over Meerzorg.

Lees verder

Familie en professionals in de ouderenzorg: ‘We doen het samen’

Lees het verslag van het Middagsymposium 'We doen het samen' op 10 juni in Zwolle. Samenwerken met familie in de ouderenzorg is een thema dat aanspreekt. Iedereen heeft een ander perspectief. In complexe situaties kan dat soms botsen. 

Lees verder

Vragenvuur met Anton Došen online

In november vorig jaar werd hij voor een klein publiek geïnterviewd, nu in zijn geheel online te bekijken: het Vragenvuur met Anton Došen.

Lees verder

Regiosessies 'Omgaan met agressie' positief gewaardeerd

Het CCE verzorgde de sessies. Deelnemers gaven de sessies gemiddeld een 7,6.

Lees verder

Vragenvuur met Jacques Heijkoop online

In november vorig jaar werd hij voor een klein publiek geïnterviewd, nu in zijn geheel online te bekijken: het Vragenvuur met Jacques Heijkoop.

Lees verder

Leergang Gedragskundigen: Probleemgedrag in Context

Dit najaar start de leergang 'Probleemgedrag in Context' opnieuw. Deze leergang is speciaal ontwikkeld voor gedragskundigen die werken met mensen met een verstandelijke beperking én ernstig probleemgedrag.

Lees verder

Vragenvuur met Jan Rispens online

In oktober vorig jaar werd hij voor een klein publiek geïnterviewd, nu in zijn geheel online te bekijken: het Vragenvuur met Jan Rispens.

Lees verder

Vragenvuur met Pieter Duker online

In september vorig jaar werd hij voor een klein publiek geïnterviewd, nu in zijn geheel online te bekijken: het Vragenvuur met Pieter Duker.

Lees verder

Nieuwe ronde Beschrijf je eigen casus!

Op 11 september start een nieuwe ronde van Beschrijf je eigen casus. Gedragskundigen leren hun eigen casus te maken volgens de methodische manier van Leren van Casussen.

Lees verder

Leren van Casussen vernieuwd!

De vele casussen op Leren van Casussen zijn nu overzichtelijker gepresenteerd en makkelijker te sorteren.

Lees verder