Actueel

Vragenvuur met Gijs van Gemert online

In september vorig jaar werd hij voor een klein publiek geïnterviewd, nu in zijn geheel online te bekijken: het Vragenvuur met Gijs van Gemert.

Lees verder

CCE op autismecongres: risicofactoren en de rol van de omgeving

Alice Padmos van het CCE sprak op het congres 'Omgaan met complex probleemgedrag bij mensen met een autismespectrumstoornis'.

Lees verder

Eerste Vragenvuur intregraal online

Bekijk het Vragenvuur met Ina van Berckelaer-Onnes nu online!

Lees verder

CCE kijkt terug op geslaagd Congres over Probleemgedrag

Er was veel belangstelling voor de presentaties van het CCE op het Landelijk Congres ‘Omgaan met onbegrepen (probleem)gedrag in de langdurige zorg’ op 14 april in Bussum.

Lees verder

Good Practice Op de Bies: 'Dit is toch geen leven'

Video-interview met Marie-Jeanne Berkers en May Evason van Op de Bies (Koraal Groep). Deze organisatie presenteerde een Good Practice tijdens Kijken in de Context.

Lees verder

Rol van het CCE bij terugdringen vrijheidsbeperking

In consultaties heeft het CCE regelmatig te maken met vrijheidsbeperking. Zorgverleners weten soms geen raad met een cliënt en zien geen andere oplossing dan het toepassen van vrijheidsbeperkende maatregelen. Het CCE kan meekijken en advies geven.

Lees verder

'CCE werkt het liefst achter de schermen'

'De rol van actievoerder past ons niet. Het CCE werkt het liefst achter de schermen', aldus CCE bestuurder Rieneke de Wit in een gesprek met KansPlus directeur Jo Terlouw.

Lees verder

Good Practice Abrona: "Ik mag zelf kiezen naar welke vis ik kijk"

Video-interview met Erik Droog en Marleen Steeneken van Abrona. Deze organisatie presenteerde een Good Practice tijdens Kijken in de Context.

Lees verder

CCE Magazine: Goede zorg is maatwerk

Lees het nieuwste magazine van CCE en neem een gratis abonnement!

Lees verder

Good Practice JP van den Bent: Doe maar gewoon en gewoon doen

Video-interview met Ellen Reuzel en Betty Geijtenbeek van JP van den Bent. Deze organisatie presenteerde een Good Practice tijdens Kijken in de Context.

Lees verder