Onbegrepen gedrag. Wat kan ik doen?

CCE Middagsymposium voor verzorgenden in de ouderenzorg

middagsymposia2018

Onbegrepen gedrag. Wat kan ik doen?

Breed kijken naar cliënten met dementie

 

Dementie brengt vaak onbegrepen gedrag met zich mee. Alles kan daardoor moeilijker worden: dagelijkse verzorging, slapen, het samenzijn in de huiskamer. Wat kun jij doen om te zorgen dat het welzijn van deze cliënten en hun omgeving toeneemt?

 

Ervaring uit de praktijk

Het CCE ondersteunt zorgprofessionals bij complexe situaties in de langdurige zorg door middel van consultaties. De kennis en ervaring die we met deze consultaties opdoen, delen we graag met jou!

 

Breed kijken

Wanneer het CCE een consultatie doet, kijken onze medewerkers breed naar de situatie: wat is er precies aan de hand? Wij kijken daarbij altijd naar de context van de cliënt. Daarmee bedoelen we zijn omgeving, maar ook zijn levensverhaal en de mensen om hem heen.

 

Van machteloosheid naar kracht

Afgelopen jaar namen vele verzorgenden deel aan een van de succesvolle middagsymposia  ‘Van machteloosheid naar kracht’.  Met hun ideeën en suggesties hebben we opnieuw een inspirerend programma opgesteld. Onze consulenten verzorgen vanuit hun praktische ervaring workshops waarmee je zelf aan de slag kan.

 

Meer informatie over inschrijving volgt spoedig!  De kosten bedragen € 75,- per persoon.

 

Download de Save the Date flyer

 

Terug naar overzicht