Succeservaringen in het omgaan met probleemgedrag

Kennis opdoen en zelf toepassen

Een dag vol Waardigheid & Trots

 

‘Mevrouw Hendriks wil nu wél verzorgd worden. Hoe heb je dat aangepakt?’

Op dinsdag 11 december presenteert het CCE succeservaringen in het omgaan met probleemgedrag. Een dag vol inspirerende good practices die zijn voortgekomen uit Waardigheid & Trots. Kom ook om te delen en te leren. Reserveer 11 december vast in je agenda!

 

We organiseren deze dag samen met zorgorganisaties als Mariaoord, Envida, Patyna, De Wever, Woonzorggroep Samen, Joriszorg, Vreedonk en Coloriet.

 

Wat?

Succeservaringen zijn er volop. We laten deze dag zo veel mogelijk verschillende inspirerende voorbeelden en verhalen zien. Denk aan het belang van het levensverhaal, preventief werken, mentale weerbaarheid, het opzetten van een eigen consultatieteam, scholing door e-learning, coaching met video interactie training en nog veel meer!

 

Voor wie

Deze dag is speciaal voor artsen, psychologen, paramedici, leidinggevenden, coachende verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten en opleidingsfunctionarissen uit de ouderenzorg.

 

Waar

Op dinsdag 11 december in de Marienhof in Amersfoort van 10.00 tot 17.00 uur. Deze locatie is zowel met auto als openbaar vervoer goed te bereiken.

 

Meer informatie over het programma volgt spoedig!

 

Alvast inschrijven? Dat kan!

Vul het inschrijfformulier in

 

Terug naar overzicht