Geïntegreerde analyse en aanpak van probleemgedrag in de ouderenzorg

CCE en dementieDe toename aan complex gedrag in de ouderenzorg vraagt meer deskundigheid van professionals. Deze cursus richt zich op een geïntegreerde en interdisciplinaire analyse en samenwerking. 

 

Deze 2-daagse cursus gaat over de analyse en aanpak van probleemgedrag in de samenwerking tussen specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten en psychologen. Uitgangspunt bij deze cursus is de CCE-visie op probleemgedrag, waarbij de context altijd een belangrijke factor is bij analyse en interventie.

 

Naast interdisciplinariteit komt ook de samenwerking en afstemming met managers en teams nadrukkelijk aan de orde. We werken met casuïstiek van zowel het CCE als de deelnemers, om zo een optimale verbinding met de praktijk te maken. 

 

Lees het Programma op hoofdlijnen

 

Voor wie?

Artsen (specialisten ouderengeneeskunde), verpleegkundig specialisten en psychologen, werkzaam in de reguliere ouderenzorg, met name verpleeghuizen. 

 

Studiebelasting

Reken per lesdag op ongeveer twee uur zelfstudie (voorbereiding en verwerking). 

 

Locatie

Utrecht

 

Data

  • maandag 12 november 9.00 - 17.00 uur
  • maandag 10 december 9.00 - 17.00 uur

 

Kosten

De kosten voor deelname zijn € 650,- inclusief cursusmateriaal en lunch.

 

Aanmelden

Meld je aan met dit formulier (via RINO Groep). Je kunt je alleen nog inschrijven voor de wachtlijst.

Deze cursus bieden we ook incompany aan.

 

Contact

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Yvonne Zimmerman (088-44 66 117).  Voor incompany mogelijkheden kun je terecht bij Inge Anthonijsz (088-44 66 186). Voor praktische vragen kun je je richten tot de RINO groep (030 230 84 50 / ...). 

 

Accreditatie

Voor deze cursus is accreditatie aangevraagd bij ABAN, FGzPt, NIP, VSR.

 

Het CCE is geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en vrijgesteld van BTW voor scholingsactiviteiten.

 

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden en dit klachtenreglement zijn van toepassing op ons aanbod van scholing.