Onze visie op scholing

RickHekman_scholing

In onze leeractiviteiten staat het omgaan met probleemgedrag centraal.

 

Na jarenlange ervaring en samenwerking met consulenten en andere organisaties omtrent probleemgedrag willen we deze expertise delen met anderen zodat we van elkaar kunnen leren en in ontwikkeling blijven.

 

Wil je probleemgedrag beter leren begrijpen en ben je bereid om samen met collega’s ook kritisch te kijken naar je eigen rol?

 

Onze leeractiviteiten onderscheiden zich door een eigen kijk op probleemgedrag en nadrukkelijke aandacht voor interdisciplinariteit.

 

Voor de organisatie van onze leeractiviteiten werken wij samen met de RINO groep.

 

Onze expertise

We kijken niet alleen naar de eventuele stoornissen en beperkingen van de cliënt, maar nadrukkelijk ook naar factoren in de omgeving die het gedrag mede veroorzaken of in stand houden.

 

Een beter begrip van de cliënt en zijn behoeften, in combinatie met meer zicht op contextfactoren, leidt tot een beter afgestemde aanpak, waardoor het probleemgedrag afneemt of mogelijk voorkomen kan worden.

 

Onze leeractiviteiten worden op verschillende manier aangeboden:

 

Open aanbod

Voor de cursussen in het open aanbod werken wij samen met de RINO Groep, zij verzorgen de organisatie van de scholingen.

 

Incompany

Bij een incompany scholing wordt in afstemming op de behoefte die je als organisatie hebt een maatwerktraject samengesteld waarbij je samen op zoek gaat naar de . Neem contact op met Inge Anthonijsz (088 44 66 186) voor de mogelijkheden.

 

E-learning

Er zijn diverse modules voor verzorgenden in de ouderenzorg. Deze modules kun je zelfstandig volgen, maar het is ook mogelijk om dit samen met een CCE-coach te doen. Kijk voor meer informatie bij Team Up.

 

Met algemene vragen kun je terecht bij Trijntje Veenstra (088 44 66 102).

 

Tarieven

Het aanbieden van scholing is een van de manieren waarop wij onze kennis en ervaring delen met het werkveld. Deze scholing wordt niet betaald uit subsidies die het CCE ontvangt. Om die reden zijn de tarieven voor scholing gebaseerd op de kostprijs.

 

Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ons aanbod van scholing.