Actueel

Bram Sizoo: 'Autisme is niet eng'

Op CCE Podium vertelt CCE consulent en psychiater Bram Sizoo over 'Autisme is niet eng als je vraagt naar het hoe en waarom'. Zijn presentatie is nu online te bekijken.

Lees verder

Marja Appel over Hechten met Theraplay

CCE consulent en orthopedagoog/GZ psycholoog Marja Appel vertelt over hechten met Theraplay op CCE Podium. Bekijk haar presentatie.

Lees verder

Willem Verhoeven: 'Herken een genetisch syndroom'

"Herken een syndroom en ga uit van de nieuwste kennis en technologie". CCE consulent en psychiater Willem Verhoeven op CCE Podium. Bekijk de videopresentatie.

Lees verder

Robert de Hoog: 'Iedereen heeft recht op sensorisch waardevolle omgeving'

Robert de Hoog vertelt op CCE Podium hoe je een sensorisch waardevolle omgeving creëert. Bekijk zijn presentatie.

Lees verder

Roelof Jonkers: nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Per 1 oktober is Roelof Jonkers de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van het CCE. Hij neemt het voorzitterschap over van Martin Boekholdt.

Lees verder

Hans van Dam over Suïcide - Zie de mens

"Doen wij ertoe als iemand suïcidaal is? Hebben wij invloed? Wat is onze positie?" Bekijk de presentatie van consulent Hans van Dam op CCE Podium.

Lees verder

‘Overal speelt de organisatiecontext’

'Overal speelt de organisatiecontext. Die context is vaak veel breder dan je aanvankelijk denkt.' Lees meer over de eerste ervaringen uit het project 'Inzicht in Context'. 

Lees verder

Els Teune: 'Maak een BeeldVormingsPicto'

Bekijk nu de presentatie van consulent Els Teune: "Maak een BeeldVormingsPicto en krijg zicht op de factoren die van invloed zijn op het gedrag van de cliënt."

Lees verder

Vragen stellen als krachtig alternatief voor adviseren

Bekijk de presentatie van consulent Martin de Vor. 'Vragen stellen is een krachtig alternatief voor adviseren', aldus zijn pleidooi op CCE Podium.

Lees verder

Jaarverslag 2016: Leren en inspireren

In het jaarverslag 2016 staat 'Leren en inspireren' centraal. Het komt tot uiting in veel aspecten van ons werk: van consultaties, meerzorgadviezen, expertiseoverdracht tot scholing.

Lees verder