Actueel

Roelof Jonkers: nieuwe voorzitter Raad van Toezicht

Per 1 oktober is Roelof Jonkers de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van het CCE. Hij neemt het voorzitterschap over van Martin Boekholdt.

Lees verder

Hans van Dam over Suïcide - Zie de mens

"Doen wij ertoe als iemand suïcidaal is? Hebben wij invloed? Wat is onze positie?" Bekijk de presentatie van consulent Hans van Dam op CCE Podium.

Lees verder

‘Overal speelt de organisatiecontext’

'Overal speelt de organisatiecontext. Die context is vaak veel breder dan je aanvankelijk denkt.' Lees meer over de eerste ervaringen uit het project 'Inzicht in Context'. 

Lees verder

Els Teune: 'Maak een BeeldVormingsPicto'

Bekijk nu de presentatie van consulent Els Teune: "Maak een BeeldVormingsPicto en krijg zicht op de factoren die van invloed zijn op het gedrag van de cliënt."

Lees verder

Vragen stellen als krachtig alternatief voor adviseren

Bekijk de presentatie van consulent Martin de Vor. 'Vragen stellen is een krachtig alternatief voor adviseren', aldus zijn pleidooi op CCE Podium.

Lees verder

Jaarverslag 2016: Leren en inspireren

In het jaarverslag 2016 staat 'Leren en inspireren' centraal. Het komt tot uiting in veel aspecten van ons werk: van consultaties, meerzorgadviezen, expertiseoverdracht tot scholing.

Lees verder

Presentaties CCE Podium

Het tweede CCE Podium is op 22 juni opgenomen. De video's van de presentaties verschijnen vanaf eind augustus op deze site. 

Lees verder

CCE Scholing najaar 2017

Dit najaar staan er uiteenlopende onderwerpen op het scholingsprogramma. Voor zowel professionals uit de gehandicaptenzorg als ouderenzorg.

Lees verder

Ontwikkeling Multidisciplinaire Richtlijnen VG

Het CCE werkt mee aan de ontwikkeling van Multidisciplinaire Richtlijnen probleemgedrag en gedragsstoornissen bij volwassenen met verstandelijke beperkingen.

Lees verder

Consultaties in Jeugdhulp en Onderwijs

Veel consultaties van het CCE betreffen kinderen en jongvolwassenen tot 25 jaar. Dat leest u in de rapportage 'CCE-consultaties in Jeugdhulp en Onderwijs' over 2015 en 2016.

Lees verder